Esmee had het moeilijk om zichzelf weer te voelen na het krijgen van een baby – en teruggaan naar het werk maakten de dingen nog moeilijker.

Ze had het gevoel dat ze in een voortdurende toestand van slaapgebrek verkeerde en vond het bijna onmogelijk om de motivatie op te roepen om te sporten of gezonder te eten bovenop al het andere.

De zus van Esmee, die al haar eigen transformatie onderging bij Ultimate Performance Amsterdam, moedigde haar aan om zich aan te melden en de steun van een toegewijde personal trainer te krijgen.

Na de eerste 20 weken voelt Esmee zich als een getransformeerde vrouw – ze heeft haar dieet in de hand, ze is afgeslankt en sterk geworden en heeft haar focus weer op het werk gekregen.

Maar het beste van alles, naast dat ze zich fit, gezond en zelfverzekerd voelt, is het gezinsleven verbeterd en het heeft haar een betere moeder gemaakt.

“Ik voelde me weer gelukkig met mijn lichaam. Ik voelde dat mijn pre-zwangerschapsgloed terug was. En voelde me zeker aantrekkelijker voor mijn man.

“Ik kon me veel beter concentreren op het werk. Ik voelde me meer ontspannen en minder gestrest. En het heeft me zeker geholpen een betere moeder te zijn omdat ik meer geduld had.

“Het effect op mijn gezondheid en gezinsleven was dat ik veel gelukkiger was; Ik had veel meer energie om met mijn zoon te spelen. Ook is mijn relatie nu beter, omdat ik niet chagrijnig meer ben.”

 

 

Esmee werkte samen met U.P. Amsterdam gedurende 39 weken, en gedurende deze tijd verloor ze bijna 11 kg en 11% lichaamsvet.

Wat nog belangrijker is, ze brak uit de lethargie cyclus van lage energie en slecht voedsel waarin ze vast zat.

“Voordat ik begon met U.P., voelde ik me erg moe omdat ik minder sliep – net als elke moeder in het begin.

“Dus omdat ik niet goed sliep, at ik niet erg gezond, dus ik kon niet afvallen omdat ik de hele tijd moe was. Ik kon die zwangerschapskilos niet afschudden. Ik voelde niet de motivatie om terug te werken naar mijn gewicht vóór de zwangerschap.”

 


EEN GELUKKIGER JIJ IS EEN BETERE JIJ!
MELD U NU AAN VOOR ONS PERSOONLIJKE TRAININGSPROGRAMMA EN GEEF UW GELUK EEN BOOST.


Esmee zegt dat ze altijd verkeerd at en snackte. Ze slaagde er nog steeds in om twee keer per week cardiotraining te doen, maar ze zegt dat het haar nergens toe bracht.

Het gestructureerde programma van U.P. maakt daar natuurlijk een einde aan. Ze had een vast voedingsplan dat het giswerk volledig uit het dieet haalde en het voedselplan koppelde aan gerichte gewichtstraining en cardio-regime. De impact was onmiddellijk.

“Ik was op bepaalde tijden aan het eten en niet aan het snacken. Ik dronk veel meer water en probeerde minstens 8 uur per nacht te slapen – tenminste als de baby me niet wakker maakte.

“Ik voelde me veel energieker en voelde de veranderingen onmiddellijk – ook door de krachttraining voelde mijn lichaam een stuk sterker. Zelfs het dragen van mijn baby de hele tijd voelde gemakkelijker.”

 

 

Terug moeten werken en je op je carrière moeten richten terwijl je een gezin grootbrengt, is moeilijk voor elke nieuwe ouder, maar Esmee vindt dat fitter en beter eten haar echt de boost heeft gegeven die ze nodig had.

Voor Esmee voelt het echt als een nieuw leven – het gaf haar meer een positieve instelling en gaf haar zowel fysieke als mentale kracht.

“Mijn trainer Sigrid heeft me veel geholpen. Ze was heel streng maar tegelijkertijd vriendelijk. Ze brak me er soms uit toen ik me op een of andere manier rebels voelde. Het helpt ook dat ik echt van gewichtheffen hield – iets waarvan ik dacht dat ik het nooit leuk zou vinden omdat ik gewend ben aan teamsporten.

“Het veranderde mijn manier van trainen, en ik zou zeker mijn vriendinnen aanbevelen om te trainen in plaats van cardio te doen. Vooral na de zwangerschap, omdat je je kern veel gemakkelijker terug krijgt.

“Vroeger was ik niet echt zo geïnteresseerd in gewichtheffen omdat ik dacht dat het iets voor mannen was. Maar ik zie nu graag spieren in mezelf! Ik voel me heel krachtig dat ik gespierder ben dan voorheen, en ik vind het veel beter dan heel mager te zijn.

“Ik kijk in de spiegel en vind het eigenlijk leuk wat ik zie terwijl ik voorheen over mezelf oordeelde. Ik voel me sterk en zelfverzekerd, en ik weet nu dat als ik me ergens op richt, ik het kan bereiken.”


Begin vrede te voelen met hoe je eruit ziet.
Neem contact op om te ontdekken hoe ons persoonlijke trainingsprogramma u daarbij kan helpen!

ABOUTOUR RESULTS

  • We show you the best, we don't show you the worst.
  • We show you people who follow the plans, not those who are all talk.
  • We show you those who inspire even us with their commitment to their results.
  • You cannot get results exactly like these. You are unique and that means you can only get your own best possible results.
  • Your results are a function of time spent following the plan; your genetic response to the right exercise and diet program; how hard you train; how consistently you come to the gym; how disciplined you are with your diet; & your starting point.
  • Oftentimes the lower your starting point (poor fitness, terrible body composition) the better your results.
  • We cannot do the work for you and the results you see here are a testament to the work ethic of our clients.
  • Our reputation is that we are the best trainers in the world for helping you to unlock your potential, & we can lead you to the door, give you the key, even turn the handle and push the door open, but we cannot walk through it for you.
    In the end the result is down to you.

Like these results? Send us your details in the form below to receive information about our programs