Marketing manager Matt kwam naar Ultimate Performance Amsterdam om zijn fitheid, gezondheid, en lichamelijke gesteldheid te resetten.

Matt was erg sceptisch toen hij wat foto’s van andere transformaties gezien had bij U.P., die zagen er  haast “te goed” uit waar te kunnen zijn. Matt is het levende bewijs dat er geen geheimen zijn om geweldige levensveranderende resultaten te behalen. Dit vereiste hard werk,  consistentie en de hulp van zijn deskundige personal trainer.

“Mijn lichaamsgewicht zakte van 95kg naar 77kg. Mijn lichaamsvetpercentage daalde van 28% naar 12.7% en ik ben in een betere shape dan ik ooit eerder geweest ben.”

Door deze prestatie voel ik echt dat niets onmogelijk is zolang ik mij hier 100% op focus en consistent blijft.

 

 

Voordat Matt bij U.P. starte had hij een dieptepunt bereikt. Hij wilde zich super graag beter voelen en wist dat hij op zijn 27e echte blijvende positieve veranderingen kon maken aan zijn leven.

“Ik startte mijn transformatieproces bij U.P. omdat ik een hekel had aan hoe ik mij mentaal en lichamelijk voelde. Op mijn 27e was ik in een slechte lichamelijke staat, dit leidde vervolgens tot een verlaagd zelfvertrouwen.”

“Ik wist dat ik hier iets aan moest veranderen en het belangrijkste voor mij was om lichamelijk fit te worden.”

Hij werd hier regelmatig aan herinnerd wanneer hij weer aardig buiten adem was na 10 minuten gelopen te hebben naar de metro. Hij wist dat hij echt snel een drastische verandering moest ondergaan.

 

“Het maakte niet meer uit hoeveel koffie ik dronk, ik voelde mij altijd moe en raakte buiten adem door de meest simpele dingen te doen.”

Zijn problemen reikte veel verder dan slechts zijn lichamelijke klachten, hij merkte dat zijn ongezonde levensstijl ook een negatieve impact had op andere delen van zijn leven.

Het jaren jang eten van afhaalmaaltijden en drinken van bier na zijn werk had een negatieve impact op zijn werk maar ook op zijn sociale leven.

“Ik merkte dat ik altijd in een sombere bui was. Normaal gesproken was ik altijd een super positief en gelukkig mens, dus dit was absoluut niet wat ik van mezelf gewend was. Ik merkte dat ik erg snel geïrriteerd was en regelmatig last had van stemmingswisselingen.”

“Het geven van presentaties op mijn werk, communiceren met onbekenden en zelfs het benaderen van vrouwen ging ik liever uit de weg doordat ik totaal niet zelfverzekerd was.”

“Tijdens deze transformatie werd ik meer zelfverzekerd en begon ik meer verantwoording te nemen op mijn werk.”

“Ik heb het gevoel dat mijn prestaties er op vooruit gegaan zijn. Ik was nu bereid om die presentaties te geven die ik anders uit de weg gegaan was.”


KLIK HIER OM EEN GRATIS CONSULT TE BOEKEN


 

Matt vond het in het begin lastig om over te schakelen naar een nieuwe levensstijl maar doordat hij erg snelle resultaten zag bij het volgen van zijn U.P. programma was hij erg gemotiveerd om door te zetten.

Voeding was een enorme factor in zijn transformatie. Voordat hij met zijn transformatie begon at en dronk hij alles wat hij maar wilde maar U.P. hielp hem om een simpel plan te creëren dat gefocused was om hem zich beter te laten voelen en beter te kunnen presteren dan ooit tevoren.

“Mijn dagelijkse energie levels gingen snel vooruit waardoor ik veel productiever op mijn werk werd. Ik voelde mij mentaal een stuk scherper. Ook voelde ik mij veel positiever en gelukkiger, voornamelijk toen ik de resultaten in de spiegel begon te zien.”

Matt hield van de structuur die U.P. aan zijn leven gaf. Hij was zo geïnspireerd door zijn voedingsplan dat hij een hoop tijd investeerde om verder uit te zoeken hoe dat precies werkt met voeding, gezondheid, en het effect daarvan op zijn lichaamscompositie.

“Door the begrijpen hoeveel macronutriënten ik nodig heb, welke voedingsmiddelen ik beter wel of niet kan eten kan ik zelf betere keuzes maken. Dit is iets wat ik voorheen altijd erg lastig vond.”

“Wat erg goed voor mij werkte was dat ik mijn trainer Jonathan veel vragen stelde over deze onderwerpen. Ook heb ik het U.P. boek ‘Body Transformation Meal Plan Design’ gelezen dat alles super duidelijk benaderd op een simpele beknopte manier.”

Doordat hij een simpel maar effectief plan had om te volgen kon hij zich volkomen concentreren op de uitvoering daarvan om zo de best mogelijke resultaten te kunnen bereiken.

“Met U.P. heb ik mijn voeding volledig omgegooid. Ik kreeg een gestructureerd voedingsplan dat op mij afgestemd werd, ook moest ik minimaal 10.000 stappen per dag maken.”

 

“Het grootste voordeel voor mij was het breken van de slechte gewoonte die ik had om zoveel ongezonde voeding te consumeren. Ik ben mij er nu heel bewust van dat dit een enorme rol in ons leven speelt.”

Door zijn voeding en beweging gewoontes te veranderen leerde hij zijn slechte gewoontes af wat hem hielp om zich beter te voelen, goed te eten en hard te trainen.

Hij merkte dat dit een grote positieve impact had op zijn carrière als marketing manager.

“Alles verbeterde in mijn leven, of het nou om mijn productiviteit ging op werk, relaties met collega’s, vrienden en familie.”

“Deze transformatie bracht weer nieuw leven in me. Ik heb meer energie, ik ben gefocust en zelfverzekerder dan ooit tevoren.”

Matt-before-and-after-back-900-amend

 

“Ik ben in de beste shape van mijn leven. Door dit bereikt te hebben geloof ik echt dat ik alles mogelijk is zolang ik daar echt op focus en consistent blijft.”

Matt gelooft er in dat de grootste rijkdom die je kunt hebben je gezondheid is. Door zich aan te melden bij U.P. deed hij een investering om zijn leven te verbeteren. Toen hij startte was hij was hij nog wat onzeker maar nu is hij super blij en moedigt hij iedereen aan om dezelfde stap te zetten.

“Ik moet toegeven dat ik aan het begin erg sceptisch en een beetje angstig was. De foto’s zien er “te goed” uit om waar te kunnen zijn en trainen in een sportschool kan soms wat intimiderend zijn.”

“Als je er op uit bent om een grote verandering in je leven te maken is U.P. echt de ideale plek om te starten. De ondersteuning die je van de trainers krijgt is echt fantastisch.”

“Je moet je wel echt voor 100% inzetten en het zal ook niet gemakkelijk zijn. Er zullen zeker dagen tussen zitten waarop je wat minder gemotiveerd bent en echt een verleiding voelt om wat buiten je voedingsplan om te eten, dit zijn de meest belangrijke dagen waarop je jezelf moet herinneren aan de reden waarom je dit proces begonnen bent.”

 

“Ik heb een foto van mezelf op mijn telefoon van de eerste dag. Mijn persoonlijke motivatie is om er nooit meer zo uit te zien en ik ben van plan om dit nooit meer te laten gebeuren.”

 


Ben je geïnspireerd geraakt en ben je klaar om aan jouw eigen transformatie te beginnen? Vul dan het onderstaande formulier in

ABOUTOUR RESULTS

  • We show you the best, we don't show you the worst.
  • We show you people who follow the plans, not those who are all talk.
  • We show you those who inspire even us with their commitment to their results.
  • You cannot get results exactly like these. You are unique and that means you can only get your own best possible results.
  • Your results are a function of time spent following the plan; your genetic response to the right exercise and diet program; how hard you train; how consistently you come to the gym; how disciplined you are with your diet; & your starting point.
  • Oftentimes the lower your starting point (poor fitness, terrible body composition) the better your results.
  • We cannot do the work for you and the results you see here are a testament to the work ethic of our clients.
  • Our reputation is that we are the best trainers in the world for helping you to unlock your potential, & we can lead you to the door, give you the key, even turn the handle and push the door open, but we cannot walk through it for you.
    In the end the result is down to you.

Like these results? Send us your details in the form below to receive information about our programs