Jan verklaart trots: “Leeftijd is maar een getal” – en hij kon niet meer gelijk krijgen.

Op 60-jarige leeftijd bereikte hij zijn meest sterke fysiek van zijn leven bij Ultimate Performance Amsterdam.

Hij is apotheker van beroep, hij zorgde goed voor zichzelf en leidde bewust een gezonde levensstijl, maar meende onlangs dat er ruimte was voor verbetering.

“Het is verbazingwekkend wat ik hier heb bereikt. Vet verliezen, sterker worden, spiermassa vergroten en meer oefeningen doen.”

Twaalf weken volgde hij zijn eigen persoonlijke transformatieprogramma bij U.P. Amsterdam en zijn resultaten zijn indrukwekkend.

Hij verloor 9 kg en zijn lichaamsvet zakte van 15,7% naar 11,2%.

 

 

Voordat hij begon met het trainingsprogramma bij U.P., voelde Jan zich fysiek en mentaal goed, maar hij wist dat hij beter kon worden en dat hij meer kon bereiken.

Hij trainde alleen, maar hij voelde en zag dat hij geen tastbare resultaten behaalde.


KLIK HIER OM EEN GRATIS CONSULT TE BOEKEN


 

“Ik heb zelf redelijk veel getraind maar zag geen resultaten. Ook was mijn voedselinname niet oké; Overdag had ik altijd honger en daardoor at ik in de avond te veel. Ik voelde me over het algemeen goed, behalve dat ik af en toe last had van rugpijn.

“Ik was redelijk gezond; Ik drink niet veel en rook helemaal niet. Maar ik denk dat ik te veel fast food en verwerkte suikers at.”

 

Jan kwam naar U.P. met heel andere verwachtingen; hij wilde zijn lichaamsbouw verbeteren en dacht dat krachttraining wat meer volume zou toevoegen.

“Ik dacht dat ik groter zou worden, maar we begonnen met afvallen door vet te verliezen.”

 

“Nu houd ik mijn voedselinname bij, drink ik nauwelijks alcohol en drink ik meer water.”

Wat echt werkte voor Jan was de persoonlijke aandacht met betrekking tot de training; door de duidelijke communicatie met de trainers, begreep hij het proces en toonde hij 100% inzet.

In slechts een paar weken voelde hij de impact op alle gebieden van zijn leven.

“In vergelijking met U.P. was mijn vorige training saai. Ik kreeg niet genoeg resultaten en ik deed vrijwel altijd dezelfde oefeningen.”

 

“De trainingsbelevenis is hier erg goed. Mijn trainer, Afzaal, geeft veel goed advies. Hij is altijd bereikbaar: Ik kan hem een bericht of een e-mail sturen en hij reageert heel snel.”

“Trainen onder supervisie is zoveel effectiever dan alleen trainen – anders blijf ik alleen in mijn comfortzone.”

“Sinds ik hier begon, heb ik vet verloren en mijn spiermassa vergroot. En mijn rugpijn is nu zoveel beter. Ik ben heel trots dat ik erin geslaagd ben om vet en gewicht te verliezen zonder energie of kracht te verliezen.”

 

“Ik voel me beter in mijn vel en slaap stukken beter. Ik ben actiever thuis, op het werk en tijdens de training.”

“Ik zou U.P. voor iedereen aanraden omdat het goed is. De trainers zijn vriendelijk en zeer bekwaam.”

“Als u resultaten wilt, moet u U.P. bellen.”


Ben je geïnspireerd geraakt en ben je klaar om aan jouw eigen transformatie te beginnen? Vul dan het onderstaande formulier in

ABOUTOUR RESULTS

  • We show you the best, we don't show you the worst.
  • We show you people who follow the plans, not those who are all talk.
  • We show you those who inspire even us with their commitment to their results.
  • You cannot get results exactly like these. You are unique and that means you can only get your own best possible results.
  • Your results are a function of time spent following the plan; your genetic response to the right exercise and diet program; how hard you train; how consistently you come to the gym; how disciplined you are with your diet; & your starting point.
  • Oftentimes the lower your starting point (poor fitness, terrible body composition) the better your results.
  • We cannot do the work for you and the results you see here are a testament to the work ethic of our clients.
  • Our reputation is that we are the best trainers in the world for helping you to unlock your potential, & we can lead you to the door, give you the key, even turn the handle and push the door open, but we cannot walk through it for you.
    In the end the result is down to you.

Like these results? Send us your details in the form below to receive information about our programs