Deniz kreeg zijn leven weer terug na een verlammende rugblessure en bereikte het lichaam van zijn dromen.

De 33-jarige Deniz bedoelde het goed toen hij begon te trainen – hij wilde gezond blijven in zijn dertiger jaren en werkte er hard aan zijn droomlichaam te bereiken.

Helaas kreeg hij door zijn doe-het-zelf oefeningen een pijnlijke hernia onderin zijn rug.

Terwijl de pijn zijn leven overnam, kon hij alleen maar dromen van fitness.

Hij wist dat hij niet met een geblesseerde rug kon blijven leven en ging op zoek naar trainingsmogelijkheden die zijn medische problemen behandelden.

 

 

Toen hij kennis nam van van de ervaren trainers bij Ultimate Performance die klanten met soortgelijke medische problemen hadden, wist hij dat dit de plaats was om veilig en effectief te trainen en resultaten te boeken.

Binnen 8 weken na aanvang was hij pijnvrij en had hij geen medicijnen meer nodig. Tegen de tijd dat zijn transformatie voltooid was, verloor hij 8 kg en een derde van zijn lichaamsvet.

“Nu voel ik me veel sterker en veel zelfverzekerder in mijn lichaam. Ik voel dat ik nu vrijwel alles aankan.

“Voor mij was het allerbeste dat ik dagelijkse activiteiten zonder pijn aan kon.

“Ook zag ik fysieke verbeteringen – mijn lichaamsvet daalde erg snel, kreeg algehele kracht en kreeg veel spiermassa.”

Aan het begin van het programma kon Deniz nauwelijks bewegen zonder pijn, zelfs slapen of liggen bracht geen verlichting.

 


MEER INFORMATIE OVER WAT ONZE TRANSFORMATIES AANBIEDEN – VRAAG VANDAAG AAN


 

Het was een oneindige nachtmerrie en een ramp in zijn dagelijks leven.

“Ik had de hele dag pijn, zelfs in mijn slaap, van mijn blessure. Dat verpestte mijn energie, mijn houding en vertrouwen. Ik zit veel tijdens mijn werk, dus de pijn veroorzaakte ook problemen daar.

“En nog belangrijker, ik voelde me niet happy met wat ik in de spiegel zag; Ik hield niet van de middelmatigheid van mijn lichaam.”

Naast zijn fysieke beperkingen werd Deniz ook tegengehouden vanwege zijn slechte eetgewoonten.

 

 

De combinatie van een ongezond voedingspatroon en beperkte mobiliteit begon zich te laten zien.

Bij U.P. vond hij eindelijk een voedingsplan dat heel eenvoudig was en aangepast was aan zijn lichaam.

“Normaal eet ik eigenlijk alles zonder mijn calorie inname te berekenen of te controleren; Ik wist niet hoe verschillende voedingsmiddelen mijn lichaam beïnvloeden. Ik probeerde zo veel mogelijk gezond te eten, maar zonder de kennis die later door mijn trainer werd verstrekt, ik wist niet wat ik moest eten, wanneer ik moest eten en hoeveel.

 


MEER INFORMATIE OVER WAT ONZE TRANSFORMATIES AANBIEDEN – VRAAG VANDAAG AAN


 

“Met U.P., werd ik meer bewust van wat ik moest eten en waarom. Ik voelde veel meer energie en voelde mij in het algeheel beter, ik geloof dat het het resultaat is van een goed gestructureerd dieet.

“Ik begon structuur te hebben in mijn leven, door het programma. Dat gaf me de motivatie om door te gaan. En door dit alles te bereiken gaf het me het vertrouwen om uit elke dag meer te halen.”

Het werken met een trainer die persoonlijke ervaring had met rugklachten was de sleutel voor Deniz – hij voelde dat zijn problemen begrepen werden en zijn beperkingen werden meegenomen in de trainingen.

“Ze plaatsten me bij mijn trainer Giannis, die precies wist waar hij op moest letten en die me liet zien hoe hij de juiste positie moest gebruiken.

 

 

“Hij luisterde ook naar de feedback die ik hem gaf over oefeningen die niet voor mij werken en past zich daarop aan.

“Het clickte vanaf dag 1 met Giannis , hij heeft altijd een grote glimlach, maar is pakt aan met de training en zal je tot het uiterste duwen. Hij weet precies wat mijn lichaam aan kan en gaat maximaal in elke trainingssessie. “

Acht weken na zijn training was Deniz pijnvrij en medicatie vrij. En hij was ook goed op weg om zijn droomlichaam te krijgen.

“Ik zag zeer snel verbeteringen aan mijn lage rugklachten, wat mijn houding gedurende de dag veranderde.

 

 

“Ik was in staat dingen op te pakken, normaal te slapen en dingen te doen die ik eerder miste. Ik zou weer als een normaal persoon kunnen functioneren zonder elke beweging te vrezen.

“Het heeft me weer vertrouwen gegeven in mijn lichaam.

“Het heeft ook de manier veranderdwaarop ik bekijk wat mogelijk is en ga door als er iets moeilijks komt; Ik zal altijd denken dat als ik dat deed, ik dit ook kan doen. “

Voor Deniz gaat de U.P. de reis nog steeds door, hij is verslaafd aan de sportschool en is van plan verder te gaan dan zijn 12 weken durende programma.

“Wat me echt heeft geholpen door deze transformatie, was de motivatie van mijn trainer en het hele U.P. team. Er is ook een gemeenschapsgevoel met de andere trainers. Je wordt door iedereen begroet en iedereen juicht voor je succes. Ik voelde me goed om naar de sportschool te gaan, en dat hielp me door te gaan.

“U.P. heeft me geleerd dat met hard werken en goede begeleiding alles mogelijk is!”

 

 


Plan nu een consult om te ontdekken wat U kunt bereiken met UP

ABOUTOUR RESULTS

  • We show you the best, we don't show you the worst.
  • We show you people who follow the plans, not those who are all talk.
  • We show you those who inspire even us with their commitment to their results.
  • You cannot get results exactly like these. You are unique and that means you can only get your own best possible results.
  • Your results are a function of time spent following the plan; your genetic response to the right exercise and diet program; how hard you train; how consistently you come to the gym; how disciplined you are with your diet; & your starting point.
  • Oftentimes the lower your starting point (poor fitness, terrible body composition) the better your results.
  • We cannot do the work for you and the results you see here are a testament to the work ethic of our clients.
  • Our reputation is that we are the best trainers in the world for helping you to unlock your potential, & we can lead you to the door, give you the key, even turn the handle and push the door open, but we cannot walk through it for you.
    In the end the result is down to you.

Like these results? Send us your details in the form below to receive information about our programs