result-DavidM-16wk-front-900

Het leven is te kort om jaren te verspillen om in shape te komen.

Voor David was nu de tijd gekomen om snel resultaat te boeken. Hij kwam naar Ultimate Performance en behaalde in slechts 16 weken zijn doelen.

Hij heeft in deze 16 weken meer bereikt dan ooit tevoren.

Het resultaat spreekt voor zich – David is slanker/droger en gespierder dan ooit.

“Na het geld betaald te hebben en de resultaten gezien te hebben, zou ik ik een UP trainer blind aanbevelen”

“Ik heb in deze 4 maanden meer bereikt dan in alle voorafgaande jaren bij elkaar”

Met een lange geschiedenis als hardloper heeft David meegedaan aan marathons en triatlons, maar zoals hij zelf zegt:” dit is niets in vergelijking met de intensiteit en inspanning van het trainen met een UP trainer.”

result-DavidM-16wk-side-900

“Ik heb ondervonden dat er zoveel meer bij training komt kijken dan dat ik me ooit had kunnen voorstellen”

“Ik heb eerder voor halve marathons en triatlons getraind, maar ik kwam er al snel achter dat ik nooit tot het uiterste gepusht ben.

“De resultaten die ik behaald heb zijn direct toe te schrijven aan het feit dat ik constant uitgedaagd werd om harder te trainen dan ooit daarvoor.”

Voordat David bij UP kwam, was hij sceptisch over wat er behaald kon worden met behulp van een personal trainer.

Het is te danken aan Ultimate Performance’s wereld befaamde reputatie en de ongelofelijke schat aan transformatie resultaten, die hem uiteindelijk overtuigd hebben dat UP de plek was om te trainen en resultaten te behalen.

result-DavidM-16wk-back-900

Wil jij in je beste shape ooit komen? Klik hier om te zien hoe UP  jou kan helpen

“Om heel eerlijk te zijn, waren de kosten de grootste belemmering om bij UP te starten”

“Voor UP was ik een hardloper en heb ik nooit vertrouwd op iemand in de rol als personal trainer. Ik heb eerder coaches gehad op school, toen ik nog aan voetbal en atletiek deed, maar nooit één op één.

“Toen ik de prijzenlijst ontving schrok ik me rot. Dus ik wilde eerst rond gaan kijken wat de prijzen bij anderen in stad waren. Ik heb goedkopere aanbiedingen gezien, maar na het lezen van verschillende recensies en het bezoeken van de gym, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik juist bij UP de uitdaging aan moest gaan.

Na sceptisch te zijn geweest over wat personal training kan doen, kreeg David eerstehands ervaring over UP’s legendarische ‘Maximaal resultaat in minimale tijd’.

“Tijdens de eerste weken trainen met Ultimate Performance, merkte ik meteen al resultaat.

“Het oog voor detail en de persoonlijke aanpak heeft mij het gereedschap gegeven om in de komende jaren gezond en fit te blijven.

Het is het oog voor detail en holistische aanpak in het optimaliseren van voeding, training, slaap en levensstijl die David aanwijst als de succes factoren voor zijn werkelijk verbluffende resultaten.

“Mijn trainer Michael’s constante aandacht voor detail in mijn programma en de doelgerichte aanpak als gevolg van de behaalde resultaten was een leerproces voor me. Het was de educatieve aanpak van Michael wat het verschil heeft gemaakt.

David-seated-row-web

Het zijn niet alleen de ervaren trainers bij UP Amsterdam die indruk maakte op David.

Een trainingstrip naar UP Mayfair leerde David dat de resultaat gedreven, doelgerichte aanpak de standaard is over de gehele UP linie.

“Hoewel mijn kennis gebaseerd is op het trainen bij één faciliteit, zou ik bijna zeggen dat UP een unieke instelling is.

“Zelfs toen ik het genoegen had om in de Mayfair locatie te trainen, kon ik zeggen dat het gevoel hetzelfde was. Mensen komen voor dezelfde reden, en dat is om zichzelf te verbeteren.

Ik wil niet afgezaagd overkomen, maar ik denk dat dit is waarom ze personal trainers heetten.

“Het is niet alleen de filosofie van het bedrijf, maar de mensen die het bedrijf daadwerkelijk fantastisch maken.

David’s indrukwekkende transformatie is het resultaat van hard werken, consistentie en vertrouwen in het proces van zijn trainer.

De vruchten die David geplukt heeft van deze transformatie-reis zijn talrijk.

David-seated-dumbells-web

David vertelt dat er zijn drie dingen zijn die hem specifiek zijn bijgebleven uit de periode die hij gehad heeft met zijn personal trainer.

1. Dieet: Je bent wat je eet, om maar eens een oud cliché te gebruiken. Ik ben er achter gekomen dat hier toch wel een kern van waarheid inzit. Toen ik het 21-daagse kick-off PDF binnen kreeg, werd ik nogal overvallen met de hoeveelheid veranderingen die ik moest aanbrengen in mijn leven. Ik was sceptisch, maar naar een paar weken kon ik zeggen dat ik het grootste deel van mijn leven verkeerd gegeten had. Ik voelde me inmiddels fitter en energieker dan ooit tevoren.

2. Discipline: Bij aanvang van de transformatie vroeg Michael me om veel dingen in mijn leven te veranderen, ik wist dat dit het moeilijkste aspect in het proces zou worden.

Ik werk in een branche waarin de nadruk veel ligt op entertainen en uitgaan. Het was lastig om steeds nee te zeggen tegen mijn vroegere slechte gewoonten, maar toen ik resultaten begon te zien, wist ik dat ik op het juiste pad zat en dit motiveerde me weer om steeds verder te gaan. Al snel werd het makkelijker om nee te zeggen en begon ik oprecht uit te kijken naar de training sessies.

3. Kennis: Ik heb nog steeds profijt van de wetenschap van welke oefeningen nu ten goede komt aan welke spiergroep, en hoe ik elke spiergroep nu het beste kan trainen. American football was de enige keer dat ik ooit met gewichten trainde. Hierbij was alleen maar aandacht voor oefeningen die de prestaties op het veld zouden verbeteren. Michael nam uitgebreid de tijd om uit te leggen hoe elke spier nu zou profiteren van welke oefening. Hij wist zelfs elke Latijnse benaming van de spier te benoemen, waar ik erg van onder de indruk was!

KAN JE NIET WACHTEN OM TE BEGINNEN? KLIK HIER OM MEER TE LEZEN

ABOUTOUR RESULTS

  • We show you the best, we don't show you the worst.
  • We show you people who follow the plans, not those who are all talk.
  • We show you those who inspire even us with their commitment to their results.
  • You cannot get results exactly like these. You are unique and that means you can only get your own best possible results.
  • Your results are a function of time spent following the plan; your genetic response to the right exercise and diet program; how hard you train; how consistently you come to the gym; how disciplined you are with your diet; & your starting point.
  • Oftentimes the lower your starting point (poor fitness, terrible body composition) the better your results.
  • We cannot do the work for you and the results you see here are a testament to the work ethic of our clients.
  • Our reputation is that we are the best trainers in the world for helping you to unlock your potential, & we can lead you to the door, give you the key, even turn the handle and push the door open, but we cannot walk through it for you.
    In the end the result is down to you.

Like these results? Send us your details in the form below to receive information about our programs